Når døden inntreffer en av våre nærmeste, er pårørende lite forberedt på situasjonen. Muslimsk Begravelsesbyrå har kompetanse til å ivareta de praktiske og formelle formalitetene som følger med i et muslimsk dødsfall. Våre ansatte har kompetanse i hvordan gravferden utføres i henhold til de ulike Islamske lovskolene (fiqh).
Vi vil derfor gjøre vårt beste for å veilede de pårørende og utføre begravelsen på mest mulig muslimsk og harmonisk måte. Muslimsk Begravelsesbyrå leverer sine tjenester for det meste i Oslo og Viken området, men vi er også behjelpelige med begravelser i resten av Norge. Muslimsk Begravelsesbyrå utfører også transport av avdøde til utlandet.
Ta gjerne kontakt med oss angående pris til utlandet og dersom du skulle ha noen andre spørsmål.

Sort kiste fra Muslimsk Begravelsesbyrå

Våre Priser

Vi har faste priser i de fleste områdene. Gjelder fra 01.01.2024
Oslo, Kolbotn, Lørenskog og Strømmen 20500, –
Asker, Ski og Ås 21000, –
Drammen og Jessheim 21500, –
Moss 22000, –
Sarpsborg og Fredrikstad 23000, –
For priser i andre byer, ta kontakt med oss.

Fastpris for begravelse i Norge og utlandet

[rpt name=”new-pricing-table”]

Tillegg
  • Muslimsk Begravelsesbyrå bruker standard kiste (Adagio hvitt 210×65), men vi tilbyr også andre farger og kvaliteter som har et tillegg pris fra 3000 kr og oppover.
  • Ved bruk av ekstra stor kiste (med zinkkiste, flylem og kiste presenning), vil dette koste opptil 5000 kr ekstra.
  • Vi leverer standard båredekorasjon (blomster). Ønsker pårørende noe større eller annet båredekorasjon, bistår vi med dette for en tilleggspris.
Pris til utlandet
Muslimsk begravelsesbyrå har faste lave priser på human (kiste frakt) til utlandet. Human frakt pris varier fra land til land og by til by og hvor ambassader har forskjellige dokumentasjonskrav.
For konkret pris til en bestemt by, ta kontakt med oss.